Tuesday, July 27, 2010

Kereta Pelik

assalamualaikum dan salam sejahtera..

kawan-kawan pernah tengok tak kereta pelik di dunia ini..arinie saya nak cuba kongsikan kepada kawan-kawan tentang kereta pelik nie..tengah sembang dengan member tadi pasal kereta, pastue terkeluar la pulak cerita kereta pelik nie..hehehe..lepas tue apa lagi jumpa pakcik gugle la..nak tnya dia ada tak cerita atau gambar kereta pelik nie kaat dia..nasib la ada..terima kasih pak cik gugle...

meh kita tengok gambar kereta pelik nie yer....
selamat menonton..



nama kereta nie kereta sodok kot..dah macam penyodok aku tengok..abis semua kereta dia sodok klu lalu depan dia..hehe..
camana la owner kereta nie bleh fikir nak buat camnie..kreatif la..
nie namanya kereta kura..aku tak tau la kereta nie lambat cam kura-kura ker tak...
Nak drive nak gie Mc D memang sesuai..Sure dapat diskaun punya..
kereta mulut besar@gigi palsu..memang kreatif la owner nie..kereta pon dah ada gigi sekarang nie..hmmm..
kereta nie aku bagi nama kereta kasut tumit tinggi sebab bentuknya dah macam kasut tumit tinggi..kereta nie bleh bawa ramai orang yer..dah macam van plak..
selalu kawan-kawan tengok kereta mayat kan..sekarang kita tengok pula kereta seret mayat..hehe..
aku nak bagi nama kereta nie kereta sorong kereta..sbb pe aku bagi nama tue?tengok sendiri la yer..hehe..
Kereta nie sesuai untuk sesapa yang suka shopping kasut...Colour hitam nie nampak bergaya,mutu dan keunggulan.
p/s* aku nak tabik la kepada semua owner kereta di atas sebab dapat fikir secara kreatif nak bagi kereta sendiri nampak pelik..




2 comments:

teddyuna said...

wah bestnya.. kete kat bawah sekali cun gile

the enemy said...

una mesti suka shopping kn..sbb 2 mint ngn keta nie...hehe..kereta ni sesuai untuk sesapa yang suka shopping kasut..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails